Wednesday, 6 June 2012

Masalah Kekeringan Bila Bersama

MASALAH KEKERINGAN??

PUNCANYA BILA SALURAN MULUT RAHIM TERSUMBAT ATAU PANGKAL RAHIM BERKERAK..BILA SYAHWAT NAIK AIR MAZI KELUAR TAPI TAK DAPAT MENGALIR KE LALUAN FARAJ KERANA KERING DISEBABKAN PENGAMBILAN JAMU PERAPAT TANPA REMPAH MENCAIRKAN LENDIR. INI BERLAKU KEBANYAKKAN PENGELUARAN MODEN MENGGUNAKAN MANJAKANI ATAU KACIP FATIMAH SEMATA-MATA DI DALAM PENGHASILAN JAMU PE...RAPAT DALAM MANA-MANA PRODUK DI PASARAN MALAYSIA ATAUPUN INDONESIA.

KENAPA JADI BEGINI??
- KOS YANG MURAH DAN DIJUAL DENGAN MURAH TERMASUK KEHEBATAN PACKAGING DAN KOS2 PENGELUARAN KILANG MESIN.

- PERMINTAAN PASARAN DIMANA MAHU MAKAN JAMU UNTUK KETAT SEMATA2 TANPA MAHU PENING KEPALA DAN PANAS TAKUT TINDAK BALAS KEGUGURAN RAMBUT ATAU SEBAGAINYA.

MAKA..PENGHASILAN JAMU YANG SEBENARNYA ADALAH MEMBERSIHKAN DALAMAN RAHIM DARI TERSUMBAT DENGAN KERAK2 LENDIR DAN AUTOMATIK FARAJ MENJADI SEMPIT.

ITULAH JAMU SEBENARNYA.ZAMAN SEKARANG RAMAI WANITA MENDAPAT KANSER PANGKAL RAHIM DAN KEBANYAKKAN DOKTOR ATAU PERUBATAN MODEN MENYALAHKAN JAMU KERANA PANGKAL RAHIM TERSUMBAT DENGAN KOTORAN. IYA MEMANG BENAR SBB JAMU TERSEBUT TIDAK DAPAT MEMBANTU MEMBERSIHKAN DALAMAN SEPERTI JAMU AKU DARA DAN PRODUK2 SUSUK DARA BERFUNGSI. KEKERINGAN INI BERLAKU KERANA AIR MAZI TIDAK DAPAT TURUN KE LALUAN FARAJ DAN DINDING FARAJ RAPAT..SO MEMANG SAKIT DAN PRLUKAN PELINCIR..

JADI INGIN TAHU CARA MENYELESAIKAN NYA..SENANG SAJA..TUKAR PADA SUSUK DARA NEH..JANGAN SEGAN2 NK PM KALO ADE APER2 SOALAN NK TANYA ..KERANA KESIHATAN TIDAK TERNILAI OLEH WANG RINGGIT!!!!Info lanjut tentang produk boleh lihat disini .
 

Copyright © Siti JSD. Designed by Whitey Mommy